Valikko

Matkailu

Puhdas luonto, hyvinvointi, positiivisuus ja liikunta.

Kuhmoisissa voit nauttia puhtaasta luonnosta täysin rinnoin. Meillä on mahtavia luontokohteita moneen makuun hyvänä esimerkkinä Isojärven kansallispuisto. Myös hyvät ulkoiluaktiviteettimahdollisuudet tukevat tätä luonnonläheisyydessä liikkumista. Kuhmoisissa on uusi hieno 65km pituinen maastopyöräreitistö, josta voi valita lyhempiä pätkiä tai kiertää koko reitistön. Tällä reitistöllä pääsee hyvin näkemään Kuhmoisten ainutlaatuisen maaston, joka on paikoitellen täynnä isoja siirtolohkareita ja kunnon korkeuseroja. Meillä on myös monipuolinen ja luonnonkaunis, harrastajien kehuma frisbeegolfrata, joka sopii kaiken tasoisille. Rata sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kuhmoinen on mahtava paikka rentoutumiseen ja akkujen lataamiseen. Kodikas, mutta kuitenkin kaupunkimainen keskusta aivan Päijänteen kyljessä on viehättävä ja siellä saat ajan kulumaan kivoissa kahviloissa sekä putiikeissa. Sahanrannan satama sijaitsee aivan kaupungin kupeessa ja tämä kolme kertaa vuoden vierasvenesatama-tittelin saanut satama on kesäisin ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka. Siellä pääset nauttimaan Päijänteen upeista maisemista ja ihastelemaan veneitä paikallisten herkkujen ääressä. Sahanrannan satama on täynnä elämää ja sieltä löytyykin monenlaista tekemistä suppailusta minigolfiin.

Kuhmoisissa majoitusta tarjoaa moni mökki- ja majoitusyritys. Luonto ja sadat järvet luovat mökkimatkailulle oivat olosuhteet. Mikä olisikaan parempaa kuin nauttia lomasta rauhallisella sijainnilla olevan mökin riippukeinussa järvimaisemalla. Välillä voi pulahtaa puhtaaseen viilentävään järviveteen ja nauttia omasta ajasta kuunnellen linnun laulua ja katsellen puiden lehtien havinaa.

Kulttuurinautintoa Kuhmoisissa löytyy myös monenlaista. Tiesitkö, että Kuhmoisissa on Suomen suurin yksityinen Ase- ja varusmuseo. Asiasta kiinnostunut saa täällä kulumaan useita tunteja. Taiteesta kiinnostuneet pääsevät kesäisin nauttimaan Riihigallerian tunnelmasta ja upeista taidenäyttelyistä ja ympäri vuoden pyörivät kirjaston alakerrassa ilmaiset taidenäyttelyt sopivat kaikenlaiseen makuun. Kuhmoisista löytyy myös oma elokuvateatteri, jossa pyörii vaihtuva elokuva joka sunnuntai. Elokuvateatteri pyörii syksystä kevääseen.

Jaa t?m? sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi

老司机AV片-最新无码片